Descoperiti vitalitatea de zi cu zi!

Acasa      Produse de sanatate      Produse din plante

Aceste produse nu se gasesc in magazine sau farmacii, doar la distribuitorii directi
Feminine Herbal Complex
Amestec de extrase vegetale
 
60 tablete
Cod 896
 
Ce necesitati satisface acest produs
Femeile din toata lumea stiu ca desi se pot bucura de sanatate maxima din toate punctele de vedere, neplacerile din timpul menstruatiei si dezechilibrele hormonale pot sa le impiedice sa se bucure de o adevarata stare de bine. De secole specialistii din cadrul farmaciei verzi stiu ca femeile au nevoi speciale, si ca anumite tipuri de plante medicinale sunt in masura sa reconstituie echilibrul in timpul ciclului menstrual. Dat fiind ca in timpul acestei perioade organismul femeii este supus la schimbari constante, au fost puse la punct formule specifice pentru reconstituirea echilibrului pierdut si care ajuta la redobandirea pe deplin a unei stari adevarate de bine.
 
Descrierea produsului:
Feminine Herbal Complex de la GNLD contine o selectie de plante variate, alese in baza traditiei stiintei farmaciei verzi , in masura sa favorizeze o atitudine pozitiva, imbunatatirea tonusului psihic, relaxarea si imbunatatirea functiilor feminine.
 
Beneficii:
Normalizeaza temperatura corporala, reduce transpiratia excesiva si balonarea. Ajuta la regularizarea ciclului lunar. Revitalizeaza. Calmeaza iritabilitatea si anxietatea; ajuta impotriva starii proaste. Calmeaza sistemul nervos si relaxeaza muschii. Favorizeaza functionarea ficatului si rinichilor si ajuta la depurarea sangelui. Diminueaza fluxul menstrual abundent, destinde tensiunea tesuturilor, ajuta la regularizarea ciclului. Reduce balonarea si retentia lichidelor.
 
Mod de folosire: 2 comprimate pe zi
 
Pret: click aici
Masculine Herbal Complex
Amestec de extrase vegetale
 
60 tablete
Cod 897
 
Ce necesitati satisface acest produs:
Cu toate ca va puteti simti sanatosi din toate punctele de vedere, pot aparea disfunctii sua dezechilibre ale functiilor vitale masculine in masura sa compromita deplinul confort si vitalitatea masculina. De secole maestrii in farmacia verde stiu ca barbatii au nevoi unice si ca anumite plante actioneaza in sensul favorizarii functiilor normale masculine si pentru imbunatatirea starii de bine si a vitalitatii.
 
Descrierea produsului:
Masculine Herbal Complex de la GNLD a fost formulat din plante selectionate tocmai pentru capacitatea lor de a sustine functiile masculine. Contine hiperic (sau iarba lui San Giovanni), scutellaria si damiana care ajuta relaxarea si obtinerea unei stari psihice pozitive si sustin vitalitatea.
Produsul contine:
Serenoa serrulata/repens-Mentine sanatoase atat tractul urinar cat si prostata, favorizeaza si intareste sistemul imunitar si readuce vitalitatea.
Ovaz seminte- Ajuta la calmarea senzatiei de stres si anxietate. Favorizeaza sanatatea sistemului nervos, libidoul si functiilor masculine legate de aceasta.
Damiana - Favorizeaza sanatatea sistemului nervos, libidoul si functiilor masculine conexe. Ajuta la cotrolarea senzatiei de stres si anxietate.
Achillea - Favorizeaza normalizarea nivelului tensiunii sanguine. Calmeaza si relaxeaza, destinzand tensiunea tesuturilor.
Sunatoare - Calmeaza sistemul nervos, ajuta contra starii de depresie. Favorizeaza de asemenea detensionarea si normalizarea tesuturilor in tensiune.
Scutellaria - Calmeaza sistemul nervos, reduce senzatia de anxietate si stres. Ajuta la favorizarea nivelului normal de tensiune sanguina.
Astragalo - Favorizeaza vitalitatea si un raspuns imunitar sanatos. Favorizeaza mentinerea unor functii renale si hepatice
normale
Telina seminte - Ajuta la depurarea sangelui. Actioneaza ca tonic care favorizeza o fiziologie masculina sanatoasa, favorizand sanatatea, vitalitatea si longevitatea.
Ardei iute fruct - Favorizeaza circulatia sanguina corecta, mai ales a extremitatilor.
 
Mod de folosire: 2 comprimate pe zi
 
Pret: click aici
OLF Herbal Complex
Amestec de extrase vegetale
 
60 tablete
Cod 898
 
Ce necesitati satisface acest produs:
Cei mai recunoscuti experti din cadrul stiintei plantelor medicinale stiu de mult timp ca mentinerea unui echilibru fiziologic adecvat este cheia pentru imbunatatirea starii de sanatate si ca anumite plante pot sa favorizeze curatarea intestinului si functia imunitara imbunatatindu-i forta si rezistenta.
 
Descrierea produsului:
Optimal Life Formula de la GNLD este un amestec unic si exclusiv de plante naturale care favorizeaza echilibrul natural al organismului si il ajuta sa isi dezvolte complet potentialul si cele mai bune prestatii vitale.
Produsul contine:
Ciuperca Reishi - Itareste apararea imunitara. Favorizeaza functiile ficatului si depurarea sangelui. Calmeaza alergiile cu caracter minor si febra fanului. Calmeaza sistemul nervos si readuce vitalitatea.
Telina - Ajuta la depurarea sangelui si favorizeaza o valoare normala a tensiunii sanguine. Destinde tensiunea tesuturilor. Favorizeaza un raspuns imunitar sanatos.
Ovaz - Ajuta la usurarea senzatiei de stres si anxietare. Favorizeaza sanatatea sistemului nervos, a libidoului si a functiilor masculine conexe.
Salvie - Revitalizeaza, ajuta la imbunatatirea rezistentei, regularizeaza ciclul mestrual feminin, calmeaza si relaxeaza, stimuleaza circulatia.
Damiana - Favorizeaza sanatarea sistemului nervos, a libidoului si a functiilor masculine conexe.
Sunatoare - Calmeaza sistemul nervos, ajuta contra starii de depresie. Favorizeaza de asemenea detensionarea si normalizarea tesuturilor in tensiune si favorizeaza un raspuns imunitar sanatos.
Astragalo - Favorizeaza vitalitatea si longevitatea. Ajuta la normalizarea nivelului microorganismelor si ajuta la un raspuns imunitar eficient. Favorizeaza functiile sanatoase ale ficatului .
Angelica chinezeasca - Revitalizant. Favorizeaza reglarea echilibrului hormonal. Stimuleaza eficienta functiilor renale. Ajuta la raspunsul imunitar.
Scortisoara - Stimuleaza circulatia sanguina sanatoasa. Ajuta la normalizarea nivelului de microorganisme. Usureaza senzatia de balonare.
Lemn dulce - Normalizeaza tensiunea tesuturilor. Favorizeaza functionarea ficatului si depurarea sangelui. Calmeaza stresul si anxietatea.
Scutellaria-Calmeaza iritabilitatea si starile anxioase, calmeaza si destinde muschii si sistemul nervos.
 
Mod de folosire: 2 comprimate pe zi
 
Pret: click aici
 
 
 
 
POWERED BY ROMARG