Descoperiti vitalitatea de zi cu zi!

Acasa      Produse de sanatate


 
 
 
 
Integrarea alimentara poate constitui un avantaj major in intreruperea carentelor alimentare determinate de regimuri alimentare nesanatoase. Integrarea alimentara are in esenta doua scopuri: 
  • sa furnizeze substante nutritive in cantitati suficiente pentru a preveni sau pentru a corecta simptomele de carenta alimentara;
  • sa furnizeze substante nutritive in cantitati suficiente pentru a sustine un statut de sanatate optima.
Altfel spus, integrarea alimentara poate furniza organismului vostru tot ceea ce are nevoie pentru a se sustine si pentru a prospera!
 
Cand asimilam substante nutritive in cantitati inferioare celor cerute de corp, integratorii pot intrerupe carenta imediat, ca in cazul cresterii cererii de substante nutritive in timpul activitatii fizice. Sau pot fi utili pentru a corecta carente care se prelungesc in timp. Dar asa cum este adevarat ca simptomele unei carente alimentare prelungite in timp nu apar de la o zi la alta, tot asa este adevarat ca acestea nu se pot anula de la o zi la alta. Sunt necesare poate saptamani sau luni pana cand integratorii alimentari sa-si atinga scopul.   
 
In practica, nu exista nimeni care sa nu obtina avantaje din utilizarea integratorilor alimentari in masura sa va furnizeze aceasta densitate si varietate de elemente nutritive fundamentale pentru sanatatea voastra.
Si daca vreti sa luati integratori nu uitati ca aceia de la GNLD sunt pur si simplu cei mai buni! Bazati pe natura si avand suportul stiintei inca din 1958, integratorii de la GNLD sunt recunoscuti in toata lumea ca standardul cel mai elevat, produse de absoluta excelenta.


 
 
 
Greutatea in exces implica anumite riscuri grave pentru sanatatea fizica si psihologica.
Independent de faptul ca aveti cateva kilograme in plus din cauza trecerii anilor sau ca ati luptat cu propria greutate toata viata, cresterea in greutate este asociata cu cele mai mari riscuri pentru sanatate, sub forma hipertensiunii, diabetului, bolilor cardiovasculare, tumori, atacuri de apoplexie, artrite si moarte prematura.
 
GNLD a formulat GR2 Control, programul de slabire cu succes, dezvoltat stiintific si echilibrat din punct de vedere nutritional, un program care ajuta corpul sa transforme alimentele si nutrimentele in modul cel mai eficient pentru a fi utilizate in cel mai bun mod.
"GR Control" inseamna Glycemic Response Control (Controlul Raspunsului Glicemic). Exponentul "2" indica beneficiile exponentiale care se obtin in vederea unei sanatati durabile urmarind o alimentatie care provoaca un raspuns glicemic modest.
Programul va ajuta sa va "invatati" corpul sa asimileze cantitatile optimale de nutrienti de care aveti nevoie si sa le utilizati intr-un mod eficient.
Programul induce o senzatie prelungita de satietate intre o masa si alta, mentine nivelul energiei controlat si echilibrat pentru o perioada de timp mai lunga si blocheaza mecanismul de acumulare al grasimii activand pe cel de combustie.
 
Cercetarea stiintifica de avangarda sta la baza intregului program GR2 Control. Prin formulele noastre unice in felul lor, pana la sugestiile pentru activitatea voastra fizica si pentru stilul vostru de viata, GR2 Control este un program exceptional care poate ajuta pe oricine vrea sa piarda din greutate, sa-si imbunatateasca sanatatea si sa se simta mai bine. Formulat cu atentie si la sugestiile Comitetului de Consultanta Stiintifica si a Retelei Stiintifice Globale, GR2 Control este intr-adevar briliantul stiintei slabitului.
 
 
   

 

 
 
 
 
 
Preparatele pe baza de plante, obtinute doar din radacini, flori, coaja, sau din extractele lor, erau unicele remedii eficace la dispozitia inaintasilor nostri. Oamenii isi transmiteau cunostintele despre plante din generatie in generatie. De-a lungul anilor s-a acumulat o mare bogatie de informatii si beneficiile anumitor plante erau confirmate cu acuratete. Remediile traditionale de ieri s-au dezvoltat pana la a deveni preparatele pe baza de plante si produsele farmaceutice din ziua de azi.
Astazi, 30% din medicamentele conventionale sunt derivate din plante. Si, cu toata multitudinea medicamentelor moderne, miliarde de persoane (mai mult de 80% din populatia mondiala) au incredere in principal in plante pentru a-si imbunatati starea de sanatate.
Preparatele pe baza de plante sunt alcatuite din plante intregi, asa cum exista in natura si deci contin multi ingredienti activi, in timp ce medicamentele sunt compuse din elemente chimice izolate.
Marea diferenta dintre plante si medicamente, este deci ca plantele sunt folosite pentru a mentine starea de sanatate si a preveni imbolnavirile, in timp ce medicamentele sunt folosite sa vindece bolile, dupa ce acestea si-au facut aparitia.
 
In timp ce nutrimentele favorizeaza sanatatea, plantele aduc bunastarea. In timp ce sanatatea este lipsa oricarui simptom de boala, starea generala de bine este lipsa oricarui factor disturbator care ne impiedica sa ne simtim cel mai bine in pielea noastra. Pentru ca acesti factori disturbanti sunt foarte comuni, preparatele din plante tind sa aiba o baza mare de utilizare, astfel incat sa ajute segmente mari de populatie.     

 

  
 
 
 
POWERED BY ROMARG