Descoperiti vitalitatea de zi cu zi!

Acasa      Ingrijirea ambientului      Produse de curatenie

Aceste produse nu se gasesc in magazine sau farmacii, doar la distribuitorii directi
Super 10
Detergent universal
 
  1 l cod 016
  5 l cod 017
10 l cod 018
25 l cod 019
 
Ce necesitati satisface acest produs:
In prezent pentru fiecare tip de curatenie efectuata in casa se foloseste un anume tip de detergent specific; ne gasim astfel in fata unui numar tot mai mare de tipuri de detergenti stocati.
Produsele cu multiple utilizari, folosite in diferite activitati de curatenie, asigura o actiune optima de curatare si ne permit sa economisim atat spatiu cat si timp, dar mai ales bani.
 
Descrierea produsului:
Super 10 este un detergent concentrat multiuz care desfasoara munca unei multitudini de detergenti specializati, in cel mai bun mod.
Diluat 1:3 produce 4 litri detergent pentru curatenia foarte dificila. Poate fi utilizat pentru degresarea motoarelor, pentru curatirea anumitor parti ale automobilului, instrumente, cuptoare si gratare, usi de aluminiu, ferestre zone cromate, pete de sange.
Diluat 1:10 produce 11 litri detergent pentru curatenia dificila. Curata spatiile dintre faiante, toate tipurile de podele, covoare, tapiterii si tesaturi ale mobilelor, pete de cerneala, ruj.
Diluat 1:20 produce 21 litri detergent pentru curatenie usoara. Indeparteaza petele, urme lasate de degete si pelicule de grasime de pe aproape orice suprafata. Face sa straluceasca suprafete cromate, portelanul, ferestre si oglinzi, aparatele electrocasnice si intrerupatoarele, manere, etc.
 
Pret: click aici
LDC
Detergent delicat
 
  1 l cod 021
  5 l cod 025
10 l cod 022
25 l cod 023
 
Ce necesitati satisface acest produs:
Pentru a pastra frumusetea si valoarea caselor noastre, trebuie sa le pastram curate. Pe piata exista mai multe tipuri de detergenti specifici fiecarui tip de curatenie, pentru ca lucrurile care au valoare pentru noi sunt facute din cele mai variate materiale. Cumpararea tuturor acestor detergenti particulari poate presupune costuri foarte ridicate. O mare parte a consumatorilor sunt de acord cu faptul ca un bun detergent ar trebui sa fie eficace dar si delicat, versatil, solubil in apa (nu trebuie sa lase reziduuri) si complet biodegradabil. Si totusi, in ciuda unei exigente din ce in ce mai ridicate de a respecta ambientul, multe produse nu sunt inca biocompatibile.
 
Descrierea produsului:
Detergentul lichid delicat, concentrat, economic si biodegradabil LDC poate sa fie diluat in apa intr-un raport de 1:3 pentru orice tip de utilizare:
- detergent delicat pentru toate suprafetele lavabile;
- sapun lichid pentru farfurii, eficace chiar si cu apa rece sau sarata, face sa straluceasca paharele si este eficient cu cratitele si tigaile;
- sapun lichid pentru maini, bun si delicat, adaptat in mod particular pentru zonele in care apa este dura;
- un sapun pentru toate tipurile de rufe delicate care trebuie spalate la mana, cu exceptia celor din matase.
 
Pret: click aici
Soft
Balsam pentru rufe
 
1 l
Cod 042
 
Ce necesitati satisface acest produs:
In prezent unui balsam de rufe nu-i este cerut doar sa confere catifelare tesaturilor, ci trebuie ca, in acord cu detergentul, sa confere acestora usurinta in ceea ce priveste calcatul si totodata sa emane un placut miros de curatenie.
 
Descrierea produsului:
Soft este un balsam de rufe modern si multifunctional care ofera o catifelare placuta si un parfum proaspat rufelor voastre. Face tesaturile delicate si usor de calcat, eliminand tensiunea electrostatica. Poate fi utilizat ca antistatic pentru covoare.
Mod de utilizare: in masina de spalat, adaugati 5 ml de Soft la 5 kg de rufe, la limpezirea finala. Pentru spalare manuala adaugati 5 ml de Soft la 10 l de apa la ultima limpezire.
Antistatic pentru covoare: utilizand un spray GNLD, adaugati cateva picaturi de Soft la 500 ml apa. Stropiti cate putin, fara sa imbibati.
 
Pret: click aici

Aceste produse nu se gasesc in magazine sau farmacii, doar la distribuitorii directi
Lemon Glo
Crema pentru mobilier
 
500 ml
Cod 072
 
Ce necesitati satisface acest produs:
Pentru a conserva mobila simpla actiune de indepartare a prafului nu e suficienta. Aceasta are nevoie sa fie ingrijita in mod adecvat. Mobilierul de toate varstele necesita o ingrijire delicata pentru indepartarea murdariei si un strat protectiv care sa dea stralucire si splendoare, protejand de apa si de praf.
 
Descrierea produsului:
Lemon Glo este un detergent foarte concentrat pe baza de apa, care curata, protejeaza si face sa straluceasca la fiecare aplicare si care poate fi utilizat pe toate furniturile din lemn si chiar pe o mare varietate de alte suprafete. Nu se lipeste si nu lasa un strat uleios ci doar un miros proaspat de lamaie naturala.
Mod de utilizare: aplicati o cantitate mica direct pe suprafete sau pe o carpa uscata sau putin umeda. Lemon Glo curata si protejeaza mobilierul, lemnul in general, suprafete vopsite, materialul plastic si suprafetele metalice. Distribuiti in mod uniform produsul pe intreaga suprafata, lasati-l sa actioneze pentru cateva minute in timp ce se usuca si indepartati-l succesiv cu o carpa moale si uscata. Agitati flaconul inainte de utilizare. In cazul lemnului poros sau in prezenta suprafetelor deteriorate, de exemplu in cazul mobilei mai vechi, Lemon Glo ar trebui aplicat inainte pe o parte care nu este vizibila.
 
Pret: click aici
Fresh
Deodorant pentru ambiente
 
200 ml
Cod 123
 
Ce necesitati satisface acest produs:
Deodorantii sunt utilizati pentru a elimina mirosurile neplacute si pentru a face ca diverse ambiente sa aibe un miros proaspat si curat. Unii deodoranti nu numai ca provoaca daune ambientului dar contin substante poluante.
 
Descrierea produsului:
Fresh de la GNLD este fructul unei noi conceptii in lumea deodorantelor: este eficace mai mult in neutralizarea mirosurilor neplacute decat in tentativa de a le ascunde.
Este suficient sa stropiti putin Fresh in aer pentru a avea  un parfum proaspat care dispare in cateva minute neutralizand mirosurile neplacute.
Fresh este continut intr-un ambalaj non aerosol, utilizabil in casa, birou, masina.
 
Mod de utilizare: este suficient sa pulverizati odata sau de doua ori pentru a reinprospata ambientul si pentru a neutraliza mirosurile.
 
Pret: click aici
G 1
Detergent concentrat pentru rufe
 
Ambalaj de 5 kg   cod 147
Ambalaj de 25 kg cod 145
 
Ce necesitati satisface acest produs:
In dulapurile si in garderoba dumneavoastra exista o incredibila varietate de haine de diverse marimi, culori si tesaturi.
Aveti nevoie sa le spalati pe toate intr-un mod eficace si sigur fara a fi constransi sa utilizati o infinitate de produse specializate. Si este oportun ca produsele utilizate, pe langa faptul ca trebuie sa lase tesaturile curate, stralucitoare si fara nici un reziduu, sa respecte mediul si sa nu provoace daune masinii de spalat.
 
Descrierea produsului:
G1 de la GNLD are o serie de caracteristici care il disting si-l fac unic astazi intre produsele disponibile pentru spalarea rufelor. Este absolut sigur pentru toate tesaturile, nu lasa nici un reziduu care sa poata sa innegreasca rufele sau sa irite pielea.
Poate fi utilizat de toate masinile de spalat si este eficient chiar si in apa dura.
 
Mod de utilizare: G1 a fost formulat pentru a furnioza o maxima eficacitate spalarii. Este economic la utilizare si poate fi folosit la temperaturi diferite in acord cu tabela de dozaje si instructiunile de pe ambalaj.
 
Pret: click aici

Aceste produse nu se gasesc in magazine sau farmacii, doar la distribuitorii directi
Booster
Aditiv pentru detergenti
 
1 l
Cod 191
 
Ce necesitati satisface acest produs:
Unele operatiuni de curatenie necesita o putere de detergere suplimentara pentru a obtine rezultate optime. Apa dura poate conduce la ingreunarea multor activitati casnice, inclusiv spalarea rufelor: detergentii pentru rufe fara fosfati s-ar putea sa nu inalbeasca asa cum ne-am dori sau murdaria poate sa fie, in mod particular, foarte pregnanta.
In toate aceste cazuri este importanta utilizarea unui aditiv pentru detergenti.
 
Descrierea produsului:
Booster este aditivul perfect pentru toate exigentele voastre: ataca murdaria dificila si descompune grasimea intr-un mod in care alte substante nu reusesc sa o faca. Excelent pentru inalbirea rufelor, pentru indepartarea petelor de pe rufele albe sau ca aditiv pentru vesela si curatenia covoarelor.
Este atat de versatil incat poate fi utilizat si pentru a da stralucire aparatelor electrocasnice, faiantei si suprafetelor plastice. Cu doua dopuri de booster in apa din rezervorul stergatoarelor de la masina puteti tine mereu curat parbrizul. Booster este un aditiv organic 100%, nefiind toxic si nici iritant: ajuta orice detergent sa actioneze mai bine, chiar si pe cele lichide.
 
Mod de utilizare: pentru rufe adaugati 15-20 ml in masina de spalat pentru a creste efectul detergentului si pentru dedurizarea apei. Pentru pete sau zone foarte murdare diluati 1:10 in spray si stropiti zonele respective. Pentru curatenia generala a casei adaugati o lingura intr-o galeata de apa pentru a potenta eficacitatea altor detergenti. Booster este compatibil cu orice alt detergent, cu exceptia Dezinfectantului.
 
Pret: click aici
Dezinfectant
Dezinfectant pentru ambiente

Aviz sanitar nr. 2698 din 10.12.2004

1 l
Cod 411
 
Ce necesitati satisface acest produs:
In medii ca scoli, spitale, hoteluri, restaurante sau sali de gimnastica, curatenia poate constitui o sarcina dificila, igiena: o provocare si mai mare. Exista multi germeni care se pot prolifera cu usurinta daca nu sunt tinuti in mod constant sub control si combatuti. Un dezinfectant ineficace si netestat nu poat egaranta igiena necesara ci dimpotriva poate provoca mai multe dezavantaje decat beneficii. Dat fiind ca orice mediu poate avea exigente specifice, efectele garantate ale unui produs la indicatii specifice constituie o solutie simpla si practica.
 
Descrierea produsului:
GNLD Dezinfectant este un dezinfectant foarte concentrat proiectat pentru a elimina o mare varietate de germeni.
Dilutie 1 la 100: doza de dezinfectie spitaliceasca
Dilutie 1 la 200: doza de dezinfectie industriala si casnica
Mod de utilizare: stropiti-l pe suprafetele de dezinfectare si lasati-l sa actioneze 10 minute inainte de a se usca.
GNLD Dezinfectant poate fi utilizat atat in apa calda cat si in apa rece, folositi-l cu o carpa umeda, cu un burete sau stropiti-l. Folositi-l pe suprafata de curatire, limpeziti si indepartati lichidul. GNLD Dezinfectant actioneaza impotriva urmatoarelor micro-organisme: Staphylococcus aureus, Corynebacterium diphtheriae, Streptococcus faecalis, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella choleraesuis.
Suprafetele foarte murdare ar trebui curatate preventiv cu Super 10 sau LDC inainte de dezinfectare. Este indicat sa nu amestecati alti detergenti cu GNLD Dezinfectant.
 
Pret: click aici
Super 100
Produs specific spalarilor dificile
 
  10 l cod 712
  25 l cod 713
100 l cod 714
 
Ce necesitati satisface acest produs:
Unele tipuri de curatenie la nivel comercial si industrial solicita produse cu o formula speciala; de fapt aceste tipuri de detergenti contin ingrediente active in masura sa penetreze si sa indeparteze murdaria cea mai persistenta. De multe ori acesti detergenti sunt excesiv de agresivi si in consecinta periculosi pentru om, daca nu chiar toxici.
 
Descrierea produsului:
Super 100 este un detergent lichid cu o mare fluiditate formulat in mod specific pentru curatenia dificila, eficient in mod special in indepartarea grasimii si a uleiului. Diluat in diferite proportii cu apa este in masura sa satisfaca cele mai variate exigente de curatenie.
Pentru cele mai usoare curatiri este suficient sa-l dizolvati in raport de 1:10, dar in anumite cazuri pot fi necesare concentratii mai mari, pana la 1:3.
Excelentele sale prestatii nu sunt influentate de duritatea apei utilizate.
Super 100 este indicat in mod special pentru indepartarea grasimii si a uleiului care se gasesc impreuna pe masini industriale, pe instalatii agricole, pe pardoselele fabricilor si pe motoarele automobilelor sau ale autocarelor si poate fi utilizat impreuna cu masini de curatat pe vapori de apa sau de acele masini dotate cu pulverizatoare de inalta presiune.
 
Pret: click aici
 
 
 
 
POWERED BY ROMARG