Descoperiti vitalitatea de zi cu zi!

Acasa      NOU - Pro Vitality
 
Descoperiti Pro Vitality - click aici pentru o scurta prezentare!

 


 
Achizitionand pachetul Pro Vitality aveti posibilitatea de a deveni Membru  GNLD, obtinand astfel dreptul de a achizitiona produse cu 10% reducere in primele trei luni complete succesive inscrierii.


Pro Vitality - Bazat pe Natura, Sprijinit de Stiinta

 Pro Vitality de la GNLD este un supliment nutritiv care contine cele  mai bune ingrediente naturale extrase din cereale integrale, fructe si legume, peste, pentru a va ajuta sa obtineti o sanatate optima.


O buna alimentatie incepe la nivel celular. Tre-en-en este primul si singurul supliment nutritiv de lipide si steroli obtinuti din cereale integrale, care iti imbunatatesc energia si vitalitatea prin imbunatatirea functionarii membranelor celulare. Da energie in interiorul organismului ajutand celulele sa functioneze mai eficient  

Formula brevetata a Carotenoidului Complex este rezultatul a peste 10 ani de munca si concentreaza puterea protectiva din morcovi, tomate, ardei, spanac, ardei rosii, piersici, capsuni si caise. Carotenoid Complex este primul si unicul supliment nutritiv din lume a carui eficienta a fost testata de Ministerul Agriculturii al Statelor Unite (USDA), ai carui cercetatori au verificat capacitatea sa de protectie a celulelor si de intarire a sistemului imunitar.


 

Primul supliment alimentar pe baza de ulei de peste din lume care contine cantitati standardizate din toti cei opt componenti ai familiei de acizi grasi omega-3. Teste clinice recente prezentate in cursul evenimentului "Experimental Biology 2008" au evidentiat cum biodisponibilitatea sa ridicata ajuta la imbunatatirea sanatatii inimii si a aparatului cardiovascular. In plus, sursele de materie prima din care se extrage Salmon Oil Plus sunt atent monitorizate pentru a se garanta puritatea absoluta a acestora. 

Opinia autoritatilor sanitare
Organizatia Mondiala a Sanatatii, "Center for Disease Control" si "American Heart Association":  
o alimentatie corecta are un rol determinant in reducerea riscului de boli cardiovasculare, infarct, tumori si diabet.

Toata lumea:
ar trebui sa creasca consumul de alimente pe baza de cereale integrale, fructe si legume si alimente bogate in acizi grasi omega-3, in afara de mentinerea unei greutati adecvate. 
Pro Vitality este structurat sub forma unor pachetele individuale, foarte comode si la indemana: alimentatia sanatoasa va deveni o actiune simpla si usor de realizat in fiecare zi. O cutie de Pro Vitality contine 30 pachetele. Fiecare pachetel (portie) contine cate 1 capsula de: Tre-en-en - Carotenoid Complex - Omega-3 Salmon Oil Plus.
 
Aceste pliculete sunt foarte practice, le puteti lua cu dvs. la birou, in calatorie, pentru a avea o alimentatie sanatoasa oriunde mergeti.
 
Mod de administrare: 1-3 portii zilnic (3 capsule /portie), in timpul meselor.
 
Pret: click aici
 


Solutia GNLD - Pro Vitality:
Un supliment nutritiv cu eficienta demonstrata in intarirea bazelor unei sanatati si vitalitati de durata.
 
 • disponibil in pliculete practice, mereu la indemana;
 • contine trei produse: Tre-en-en, Carotenoid Complex si Omega 3 Salmon Oil Plus, care aduc elemente nutritionale esentiale din cereale integrale, fructe si legume, peste;
 • fiecare pliculet aduce elementele nutritionale care favorizeaza:
  • o mai buna nutritie celulara - plus de energie
  • protectie antioxidanta optima
  • intarirea sistemului imunitar
  • sanatatea inimii si a creierului
  • articulatii mai sanatoase si mai elastice
  • piele, par, unghii mai tinere si mai sanatoase.
 • Pro Vitality constituie cea mai buna solutie pentru o alimentatie sanatoasa, indiferent de obiectivele tale specifice! 

 


 
 
 
 
POWERED BY ROMARG