Descoperiti vitalitatea de zi cu zi!

Acasa      Marturii


Alina (Timisoara)

"In urma cu ceva timp am avut o problema de sanatate grava, cu hemoragii frecvente, de la care in timp m-am ales cu o anemie foarte severa urmata de o spasmofilie urata de tot!  Am ajuns sa nu mai pot iesi din casa, cadeam peste tot, cu ameteli si niste stari de rau de nu mai stiau doctorii ce sa-mi faca. M-au trimis si la psihiatru, dar fara folos.  Pana cand am aflat de Kal-Mag plus D, de la GNLD. Dupa o luna de tratament imi venea sa zbor! Am luat calciu cate 6 tablete  pe zi si Formula IV. Acum sunt bine, ma misc singura peste tot, dar iau calciu si-l voi lua in continuare. Tin sa specific ca tot calciul cumparat la farmacie nu mi-a ajutat deloc!"

 

Alexandra (Timisoara)

Am inceput de putin timp sa iau Kal-Mag plus D si sunt putin mai bine, in sensul ca senzatia de sufocare a disparut, dar tot mai obosesc, destul de repede. Sper ca luand in continuare sa dispara si sennzatia de oboseala si palpitatiile, care, drept este, sunt tot mai rare."Ioana (Medias)

Sunt mama unui baietel de 4 ani. Anul trecut cand baiatul meu a inceput gradinita au inceput si problemele de sanatate. A inceput sa raceasca foarte des si facea imediat complicatii: bronsita sau pneumonie, complicatii de care nu scapam fara antibiotice si injectii. Am incercat o serie de remedii pentru a-i intari sistemul imunitar dar fara un rezultat evident. Pana intr-o zi cand am aflat de pe un forum, de la alta mamica, despre Carotenoid Complex si m-am decis sa-l incerc. De cand a luat Carotenoid Complex baiatul meu a devenit mai rezistent, nu a mai racit, chiar daca mergand zilnic la gradinita a intrat in contact cu multi copii bolnavi. 

Astfel am decis ca nu vom mai trece prin sezonul rece fara aliatul nostru de nadejde: CAROTENOID COMPLEX!
  
POWERED BY ROMARG