Descoperiti vitalitatea de zi cu zi!

Acasa      Ingrijirea persoanei


Nutriance - solutia dumneavoastra pentru a sfida varsta 
Obsesia pentru tinerete, prezenta in societatea actuala, a transformat industria pentru ingrijirea pielii intr-un fenomen de masa, in valoare de multe milioane de dolari. Aici intra in joc Nutriance, Solutia Dumneavoastra pentru a Sfida Varsta. Nutriance este exact ceea ce oamenii cauta.
Formulele Nutriance, de valoare mondiala, sunt bogate in substante naturale si in fitonutrienti. Fiecare produs este formulat utilizand cele mai avansate descoperiri in ingrijirea pielii iar rezultatele sunt cele promise. Pentru a verifica forta Nutriance au fost realizate analize clinice intr-un exclusiv centru de cercetare europeana pentru ingrijirea pielii, unde intreaga categorie de produse a fost testata din punct de vedere dermatologic si s-a demonstrat ca efectiv da rezultate impotriva varstei, in doar 10 zile. 
  
Nutriance este solutia dumneavoastra in problema avansarii varstei. S-a demonstrat stiintific ca Nutriance:
 • reinnoieste tineretea!
 • protejeaza pielea!
 • sfideaza varsta!

Nutriance poate da timpul inapoi! Este solutia dumneavoastra pentru sfidarea varstei!

Cele trei diferente Nutriance
Ceea ce face Nutriance diferita de alte produse si ceea ce face aceasta solutie, realmente eficace impotriva semnelor varstei sunt cele trei "Diferente Nutriance":
 • Extracte botanice selectionate in mod specific
 • Protectie antioxidanta si impotriva razelor UV
 • Exclusiva tehnologie ACR - Activated Cellular Response (Reactie Celulara Activata)

 

Extracte botanice selectionate in mod specific
Integrarea nivelurilor de hidratare a pielii voastre cu extracte selectionate, ii permite sa mentina in cel mai eficace mod hidratarea naturala pe care ea o poate produce. Cu cresterea nivelului de hidratare, pielea pare si este mai tanara si mai neteda. Ridurile, liniile subtiri si porii dilatati diminueaza, aratand tesutul catifelat de la suprafata.
 • Formulele pentru piele normala si uscata contin urmatoarele substante selectionate: extract de flori de portocala, extract de Euphrasia officinalis (silur) extract de iedera si extract de migdale dulci pentru a ajuta pielea sa recupereze justa productie de lipide.
 • Formulele pentru piele mixta si grasa contin urmatoarele substante botanice selectionate: extract de amamelide, extract de tormentilla, extract de scoarta de stejar si extract de salvie pentru a ajuta pielea sa controleze productia de lipide. 

 

Protectie antioxidanta si impotriva razelor UV
Dereglarile datorate oxidarii si razelor UV pot ameninta structura tinereasca a colagenului si a elastinei, pot reduce elasticitatea si pot cauza riduri.
 • In adaos la extractele botanice selectionate special pentru fiecare tip de piele, Nutriance furnizeaza un amestec secundar de plante pentru a favoriza protectia antioxidanta si imunizanta impotriva factorilor care pot accelera imbatranirea: ceai verde si echinaceea. Inclusi in detergentii nostri, in tonici, hidratanti si in Renewing Antioxidant Treatment, ceaiul verde ajuta la protejarea elasticitatii si a structurii tineresti de distrugerile provocate de oxidare iar echinaceea sprijina functia imunitara.
 • Nutriance furnizeaza alte trei vitamine importante antioxidante, vitaminele E, C si A, pentru a sustine si proteja pielea tanara.
  • Vitamina E, extremul aparator antioxidant al pielii protejeaza in mod continuu impotriva atacului radicalilor liberi.
  • Vitamina C este indispensabila pentru sanatatea pielii si pentru formarea colagenului.
  • Vitamina A stimuleaza productia de celule si imbunatateste tesutul, soliditatea si nivelul hidratarii pielii voastre.
Protectia impotriva razelor UV
Nutriance protejeaza atat impotriva radiatiilor UVA cat si a radiatiilor UVB!
 • Razele UVA influenteaza imbatranirea, distrugand colagenul si elastina pielii voastre, cauzand riduri
 • Razele UVB cauzeaza arsuri si boli de piele. Cand pielea voastra este incalzita, poate fi subiectul melanoamelor, o forma mortala a cancerului de piele.

Cele doua creme hidratante Nutriance, plus Renewing Antioxidant Treatment si SPF 15 contin toata gama de filtre pentru razele UVA si UVB.

 

 

ACR: Activated Cellular Response (Reactie Celulara Activata)
GNLD a descoperit o metoda inovativa pentru a stimula metabolismul celulelor pielii profitand de tendinta sa naturala de a se reinnoi  fara a avea nevoie de ajutorul acizilor. Acest sistem exclusiv aduce substante nutriente in stratul profund al pielii, astfel incat sa stimuleze si sa accelereze reinnoirea celulara. Acest proces chimic se numeste ACR: Reactie Celulara Activata - cea mai importanta inovatie GNLD pentru sfidarea varstei!
Incepeti acum sa sfidati varsta
Cheia
pentru a sfida varsta consta in oprirea semnelor timpului si a agentilor ambientali pe pielea voastra.
Aveti nevoie de CEL MAI BUN program de ingrijire a pielii care este disponibil: NUTRIANCE.
Doar Nutriance
reda tineretea, protejeaza pielea si sfideaza varsta! Nutriance poate da timpul inapoi!
Nutriance
arma voastra secreta in razboiul cu varsta, eficace in stoparea, prevenirea si chiar in a da inapoi semnele timpului.
Nutriance
contribuie la controlarea semnelor timpului inainte ca ele sa se manifeste, astfel incat sa puteti sa va mentineti splendoarea voastra tinereasca.

Nu mai asteptati nici un minut in plus pentru a va bucura de o piele mai neteda, mai tanara, mai puternica cu Nutriance ... Solutia Voastra pentru Sfidarea Varstei!

 
 
 
 
POWERED BY ROMARG