Descoperiti vitalitatea de zi cu zi!

Acasa      Ingrijirea ambientuluiDiferenta GNLD in Tehnologia Produselor pentru Curatenia Casei
Ca rezultat al Revolutiei Industriale un sector aproape nou pentru chimie, acela al detergentilor, a inceput sa se dezvolte. Utilizarea detergentilor s-a raspandit atat de mult astfel incat toti i-au adoptat. In acel moment au inceput sa apara aspectele negative. Nimeni nu s-a oprit o clipa sa se intrebe ce se va intampla dupa utilizarea acestor superdetergenti care, in fond, nu erau altceva decat produse chimice caustice.
Cu timpul am devenit mai constienti de nevoile sanatatii nostre si am inteles mult mai multe despre necesitatile mediului in care traim.
GNLD a inceput activitatea in 1958, afirmand necesitatea imbunatatirii alimentatiei americane si a fost una dintre primele societati care a raspuns crizei mediului cu detergenti siguri si biodegradabili. In deceniul urmator, GNLD a ramas puternic concentrata pe problemele relative ale poluarii apelor si a continuat sa produca si sa introduca pe piata detergenti siguri pentru mediu si biodegradabili.     
Cumparati mai putin, cheltuiti mai putin, folositi mai putin - dar curatati intr-un mod mai eficient
GNLD a fost intotdeauna in prima linie in ceea ce priveste detergentii prietenosi mediului, inca de cand s-a nascut aceasta idee in 1960, ca urmare a crizei de mediu.
Tehnologia produselor de curatenie bazata pe conceptul "doza minima/spatiu ocupat minim" creste la maxim caracteristicile detergentilor folosind o cantitate minima de produs.
Formule biodegradabile 100%, care nu dauneaza naturii.
Nu se produc gaze toxice si nu se folosesc substante chimice daunatoare.
Produsele de curatenie
Produse versatile
Inlocuiesc rafturi intregi pline de produse specifice!.
Produse foarte concentrate
Diluati doar cantitatea care va trebuie.
Produse prietenoase cu mediul
Sticla de Super 10 evita ca 10 sau mai multe sticle de produse specifice sa fie aruncate in mediu ca gunoi.
Produse economice
De ce sa platiti mai mult pentru apa si ambalajul in plus
POWERED BY ROMARG