Descoperiti vitalitatea de zi cu zi!

Acasa      Despre GNLD


Descoperiti Golden Neo-Life Diamite International (GNLD)!
Inca din 1958 GNLD a imbunatatit viata oamenilor pana cand a devenit ceea ce este astazi: o societate recunoscuta, leader in domeniul inovatiei si in tehnologia produselor. Cu o gama larga de produse de avangarda, pentru a raspunde nevoilor esentiale ale oamenilor, este usor de inteles de ce produsele lor inspira incredere consumatorilor si isi merita reputatia de a fi pur si simplu cele mai bune!
Fondat in urma cu mai mult de trei decenii de toxicologul si cercetatorul in domeniul cancerului, de renume international Dr. Arthur Furst, Consiliul de consultanta stiintifica al GNLD (SAB) se afla acum in centru unei retele internationale de oameni de stiinta recunoscuti si unitati de cercetare, care sunt toti dedicati furnizarii celor mai bune, sigure si eficiente produse posibile. Membri SAB sunt recunoscuti pe plan international pentru cercetarile lor inovatoare si pentru prezenta puternica in comunitatea stiintifica globala curenta. Implicarea si eforturile depuse de aceasta echipa respectabila confera GNLD cunostinte, date si oportunitati valoroase de care nu dispun nici unii dintre concurentii nostri. 
Noi suntem sanatosi pe cat sunt celulele noastre
Corpul nostru este compus din mii de miliarde de "caramizi de constructie" denumite celule, fiecare dintre ele fiind in masura de a desfasura toate functiile vitale ca: respiratia, productia de energie, miscarea, digestia, eliminarea, reproducerea, etc.
Fiecare celula este un corp in miniatura si trebuie sa primeasca nutrienti si sa elimine produsele reziduale pentru a ramane sanatoasa. Fiecare celula este inconjurata de o membrana selectiva cu ceea ce intra si ceea ce iese, selectioneaza cu rigoare trecerea elementelor nutritive spre celula si elimina resturile spre exterior.
Celulele care nu asimileaza nutrimentele sau nu elimina resturile pot fi definite ca "infometate" sau "constipate". In anumite conjuncturi celulele pot deveni toxice si "lenese" in loc de sanatoase si vitale. Celulele lenese nu sunt in masura de a produce in mod eficient energie sau sa-si desfasoare alte functii specifice. Lipidele, sterolii si aminoacizii sunt esentiale pentru a consimti celulelor de a mentine aceasta putere atat de importanta pentru sanatatea lor. Si daca celulele "se simt bine", acelasi lucru se va spune si despre voi!
GNLD  are o cunoastere extrem de aprofundata a functionarii complexe a celulei. Inca din 1958 a recurs la aceasta experienta pentru a crea integratori alimentari destinati imbunatatirii nutritiei celulare. Furnizand elementele fundamentale "lantului vietii" produsele GNLD au stabilit standardele calitative in sectorul integrarii alimentare.

Linia de produse include:
Ceea ce este bun
Incă din anul 1958, orice activitate comercială GNLD a fost ghidată de puternicul concept “Ceea ce este bun": 
 
Pentru Client
La GNLD ne asigurăm că fiecare produs este creat la cel mai înalt nivel de calitate posibil în zilele noastre şi că toate produsele noastre satisfac nevoile oamenilor de pretutindeni.
Pentru Distribuitor
Oportunităţile oferite de GNLD permit fiecăruia, indiferent de experienţa sau pregătirea anterioară, să-şi construiască propria afacere. Şi, mult mai important, afacerea cu produse GNLD nu cunoaşte limite. Vă puteţi construi propria afacere în funcţie de cât vă permite ambiţia, talentul şi vitalitatea.
Pentru Societate
Longevitatea şi creşterea constantă înregistrate de GNLD de-a lungul celor peste patruzeci de ani de existenţă sunt o dovadă vie că societatea noastră este construită pe principii solide de afaceri. Toate deciziile societăţii se iau în urma unor planificări de lungă durată care vizează creşterea societăţii în viitor.
Pentru Mediu
Din1958, GNLD a produs şi distribuit soluţii de curăţat cu grad mic de nocivitate, biodegradabile şi care prezintă risc minim pentru mediul înconjurător.
Pentru Comunitate
Societatea GNLD se mândreşte cu diversele modalităţi prin care sprijinim programele comunităţii în vederea acordării de ajutor şi bucurie persoanelor defavorizate. GNLD sprijină o multitudine de organizaţii de servicii dedicate întrajutorării persoanelor foarte sărace şi a copiilor defavorizaţi din lumea întreagă.
 
 
 
  
 
 
 
 
POWERED BY ROMARG